Academia de Film "Pygmalion" - o mica mizerie tipic romaneasca



O scoala de film pentru copilasi.Ideea este ok, parintii sunt fericiti cand aud ca micutii lor au sansa sa ajunga artisti.
Mai mult,scoala pare de incredere, chiar Stela Popescu este presedinte onorific.

Toate bune si frumoase...ati vazut filmul?
Asta invata copiii in scoala asta? Mizeria asta se cheama pregatire pentru actorie?

Rusinica...rusinica...rusinica...

Iata ce spune si un fost cursant ""toata asta este o afacere nesimtita pt a se castiga bani de pe urma parintilor, cu bani desigur, dar nu valoreaza nimic. se foloseste numele stelei popescu pt a castiga renume si bani si de o parte si de cealalta. urat ca stela popescu sa se asocieze cu o asa afacere din urma unor iluzii ale unor copii si a se profita de banii parintilor pt ca nu le sunt recunoscute meritele si nici diploma sau filmuletele de 2 lei. am urmat si eu in 2005 si ni s au promis cate si mai cate, promovare la tv si case de productie ce ne vor vedea. fals totul. o magarie si o nesimtire de a se profita de bani. f urat.""

Cum spuneam...rusinica...rusinica...rusinica...

Comments

Anonymous said…
Intotdeauna vor exista comentarii rautacioase de catre cei ce nu au mai avut loc sau , pur si simplu, sunt rauvaitori. Dupa aceste scurt-metraje au urmat niste seriale. Aceste mici filmulete fac parte din cursul de pregatire al copiilor, era normal ca niste copii sa inceapa cu asa ceva, nu vad nimic rau. Mai departe merge cine vrea si cine poate, nu-i asa? Personajul nostru care a postat acest articol, nu a mai incaput in scenariu nu?
Anonymous said…
nici nu exista video ..e clar minciuni de concurenta..dar si concurenta

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu