Cel mai imbecil ministru al educatiei - Liviu Pop - si musamalizarea plagiatului lui Ponta


UPDATE Ministrul Liviu Pop anuleaza configuratia actuala a CNATDCU, toti membri sunt concediati.
"" După schimbarea Consiliului National de Etică, cu oameni „garantați” Andronescu, condusă de un subaltern al acesteia, soarta plagiatului lui Victor Ponta se mutase la CNATDCU, Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor, Certificatelor Universitare, condus de Marius Andruh, o somitate internațională în domeniul domniei sale.
Membrii Consiliului de Conducere sunt și ei somități recunoscute în știința, unii chiar  membri ai Academiei Române, fără afiliere politică: Ionel Haiduc, președintele Academiei Române, Mircea Miclea, Mircea Dumitru, rectorul Universității București, Lucian Pintilie, Viorel Barbu, Dragoș Ciuparu, Ioan Aurel Pop,  rectorul Universității Babeș Bolyai și alte personalități.
Acest CNATDCU urma să ia în discuție mâine, vineri,  plagiatul lui Victor Ponta. Și ce face Liviu Pop, ministrul Educației? În noaptea aceasta va adăuga încă 25 de membri, la cei 20, astfel încât cei veniti, garantați USL, vor avea majoritatea și vor bloca confirmarea plagiatului. ""
""Decanul facultății de drept, Flaviu Baias, a demisionat din funcție ca protest pentru că restul conducerii facultății n-a fost de acord cu analizarea presupusului plagiat al lui Victor Ponta.
In momentul de față, datorită brațului înarmat numit Liviu Pop, nu prea mai are cine sa analizeze corect, independent, teza de doctorat semnată de Victor Ponta.
Așa se explică de ce tot astăzi, Victor Ponta declară senin ziarului spaniol El Pais că dacă se demonstrează că a plagiat, demisionează.  Nu mai are cine să demonstreze.
Mai există o ultima speranță la Comisia de Etică a Universității București. Dacă nu va fi și aceasta blocată, într-un fel sau altul.
Ministrul fără rușine, Liviu Pop, mai are două zile în calitate de ministru al Educației. Maurul și-a făcut datoria, maurul pleacă la celalalt mandat, de ministru al dialogului social, unde va domni mult și bine, ca răsplată a lucrurilor rușinoase și murdare pe care le-a făcut la Ministerul Educației. Intru salvarea superiorului său, Victor Ponta.
Așa se scrie istoria celui mai rușinos guvern din câte a avut România.""

Stefan Vlaston
http://www.contributors.ro/





Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu