Citatul zilei - TOM GALLAGHER despre Crin Antonescu

"Deşi în fragedă pruncie şi tinereţe a fost privat de binefacerile educaţiei mediatice voiculesciene, Antonescu a reuşit, cum-necum, performanţa metamorfozării într-un politruc pueril, răzgâiat şi pe cât de indolent, pe atât de agresiv - exact prototipul naţionalistului găunos de care avea nevoie "Felix" pentru a da startul producţiei în masă a policianului român de mâine în laboratoarele Antenelor.

L-a eclipsat de-acum până şi pe noul Kim întronat la Phenian, nord-coreeanul părând de-a dreptul moderat în comparaţie cu actuala concurenţă de la Bucureşti. 

Antonescu aduce puternic a personaj desprins din Marea Revoluţie Culturală Proletară din China - dar, cine ştie, poate îşi doreşte să intre în istorie pe post de Lin Biao mioritic. 

Vorbeşte interminabil despre liberalismul invizibil al formaţiunii sale şi legitimitatea de care USL s-ar bucura graţie "votului popular" - una complet inexistentă, din moment ce parlamentarele încă nu au avut loc. Prin ţară a ajuns să se deplaseze cu avioane particulare de lux, iar la Ponta a început să mârâie ca la restul ingraţilor necăzuţi în extaz la simpla sa apariţie."


Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu