Cum sa scapi de stres? Cum sa scapi de eruptiile cutanate?


Stresul cronic îţi poate crea o serie întreagă de probleme fizice şi emoţionale. Ca un făcut, se pare că femeile sunt cele care au cele mai puternice reacţii, din cauza stresului, şi nu bărbaţii! Nu e totuşi motiv de disperare! 

Dacă în trecut cercetătorii obişnuiau să pună durerea de cap în cârca muşchilor tensionaţi ai feţei şi ai cefei, astăzi ei au găsit o altă explicaţie. Se pare că de vină sunt fluctuaţiile neurotransmiţătorilor (adică ale serotoninei şi ale endorfinelor), rezultate în urma stresului! Şi de aici, minunata durere de cap!
Remediu antistres: Acordă-ţi 10 minute pe zi de relaxare a conştientului; încearcă o respiraţie profundă sau o stare de meditaţie, ce va înlătura acea tensiune musculară, declanşatoare de dureri de cap. Stai într-un loc liniştit şi închide ochii. Respiră adânc pe nas, timp de 5 secunde, apoi expiră. Studiile au arătat că nişte exerciţii atât de simple pot reduce tensiunea arterială şi creează un sentiment de bunăstare.

Cum scapi de erupţiile cutanate? Cu apă fierbinte cu lămâie
O zi proastă se poate vedea într-adevăr pe faţa ta; hormonii de stres cronic pot creşte producţia de sebum în glandele pielii. Rezultatele pot consta atât în pete, cât şi într-o acnee de toată frumuseţea.  
Remediu antistres: Tradiţia chineză de a bea apă fierbinte cu felii de lămâie ajută la detoxifierea pielii. Poţi încerca şi tu! De asemenea, încearcă să-ţi freci, încet, cu o lufă uscată, întreg corpul, de la glezne în sus. Acest lucru ajută la îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, dar este şi revigorant şi calmant.

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu