Victor Ponta ii condamna la moarte pe romanii bolnavi de cancer

„Domnule Prim Ministru, lunar, mie si angajatorului meu ni se iau 2200 Lei. Nu ii dam, ni se iau. Din pacate, in sistemul actual sunt fie un condamnat la moarte daca nu am fondurile personale necesare pentru a-mi asigura tratamentul cu citostatice (...), fie sunt un cetatean bun de plata caruia i se iau banii prin taxe de pe urma carora nu beneficiem de tratamentele gratuite legale.”

Domnule Prim Ministru, in ierarhia acestui minister exista un Dumnezeu, caci cum ar putea fi numit cel care isi asuma dreptul de a imparte sau nu tratamentul de care depinde viata si moartea??? Cine este acest Dumnezeu? Dumneavoastra sunteti cei care aveti drept de viata si de moarte asupra noastra, a celor bolnavi de cancer. Dumneavoastra puteti decide daca vor trai mai multi sau nu.”

„In acest context va rog, domnule Prim Ministru, sa cereti incetarea jocului de-a Dumnezeu celor pe care ii conduceti si sa acordati fondurile necesare pentru ca toti cei care trebuie sa beneficieze de programul Ministerului Sanatatii sa se poata bucura de dreptul la viata.” 
Raspunsul Guvernului la criza citostaticelor
Raspunsul Guvernului la criza citostaticelor
Foto: Hotnews


Secretariatul General al Guvernului i-a raspuns lui Cristian Cojocaru, omul care isi cerea dreptul pentru care deja platise statului, ca problema a fost trimisa mai departe Ministerului Sanatatii. Acelasi Minister catre care Cojocaru deja scrisese in urma cu o luna, fara sa primeasca deocamdata vreun raspuns. Acelasi loc in care ultimii patru ministri ai Sanatatii (Ritli Ladislau, Vasile Cepoi, Raed Arafat si Eugen Nicolaescu) declarasera ca problema citostaticelor, veche de doi ani, va fi rezolvata.

Si a venit ziua aprobarii de catre Guvern a bugetului pe 2013. Intrebarile adresate in zilele anterioare Ministerului Sanatatii in privinta includerii „fondului citostaticelor” in buget primisera fie raspunsuri linistitoare, „se aproba, nu-i nicio problema”, fie replici evazive „trebuie sa semneze cei de la Finante”. 

Tot articolul pe :

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-14070355-cruzimea-devenit-politica-stat-guvernul-ponta-refuza-rezolvarea-crizei-citostaticelor.htm

http://www.medicamente-lipsa.ro/

http://www.simonatache.ro/2013/01/24/bolnavii-de-cancer-condamnati-de-guvern-la-moarte-anticipata/

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu