Babuinii PSD conduc Romania - astazi despre gazele de sist

Premiul pentru ipocrizie poate fi insa castigat de politicienii USL din Vaslui, care au trecut de la mitinguri anti-gaze de sist si legi de interzicere la sustinere fatisa pentru ele.

Primarul PSD de Barlad, Constantin Constantinescu, i-a explicat lui Vlad Ursulean de la Casa Jurnalistului, cum de s-a razgandit in repetate randuri si a trecut dintr-o tabara in alta: "Eu confundam in mintea mea Chevron cu Chevrolet". Constantinescu, omul care sustinea protestele, monta scene pentru acestea in fata primariei si indemna oamenii sa iasa in strada, sustine acum exploatarea facuta de Chevron.

Deputatul PSD de Barlad, Adrian Solomon, alt opozant "feroce", a abandonat si el rapid lupta dupa ce a fost reales, ba, semn ca nu e chiar fanul consecventei, a trecut in tabara pe care tocmai o facea praf. Solomon, cunoscut publicului pentru ca i-a transmis fostului premier Ungureanu ca "va avea soarta lui Aldo Moro" (fostul sef al guvernului Italiei, asasinat - n.red) nu doar ca si-a retras semnatura de pe proiectul care interzicea exploatarea gazelor de sist, dar, surpriza totala, a facut un proiect pro-exploatarea gazelor de sist, cu mentiunea "sa nu se foloseasca substante periculoase".

Presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a suferit aceeasi transformare subita. Din omul care le spunea protestatarilor, de pe scena: "Nu pentru totdeauna acestei companii (Chevron-n.red) si acestei activitati", s-a transformat in cel mai mare avocat al Chevron si al acestei activitati.

Mai mult, in cadrul unui seminar la Pungesti, comuna care acum s-a revoltat fata de gazele de sist, el a apostrofat dur si arogant un satean vehement, care cerea ca oamenii sa decida in privinta exploatarii.

"Stai jos! Potrivit legii Romaniei, subsolul e al statului. Si nimeni nu va-ntreaba!", a spus Buzatu

http://www.ziare.com/victor-ponta/usl/gaze-de-sist-fantastica-razgandire-a-usl-a-chevron-credeam-ca-chevrolet-1263015

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu