Grupările infracționale din USL dărâma instituțiile și statul de drept

În noiembrie 2009, Cătălin Voicu îi explica chestorului Matei Constantin și fratelui lui Radu Mazăre, cum vor scapa infractorii PSD, PNL si PDL de justitie :

Cătălin Voicu: "Să unim DNA-ul cu DIICOT-ul. Ca să pot da afară pe toată lumea! Purificare! Nu mai e Direcția Națională Anticorupție, e Direcție de Crimă Organizată și Anticorupție! Am demult proiectul ăsta în cap. L-ai adus pe Miclescu de la pensie, l-ai pus acolo, ai terminat, e fiară! Dosarul "Flota" a lucrat la el, tot cu Vasile Drăghici, de la ei de la Constanța și cu Oțel, procurorul ăsta...
Alexandru Mazăre: "Băi, șefule, dar nu ne ia iar pe noi?"
Cătălin Voicu: "Nu! Cine să vă ia pe voi?"
Alexandru Mazăre: "Păi, nu știu, întreb și eu!"
Cătălin Voicu: "Un Dumnezeu, poate, atât"
Alexandru Mazăre: "Colegul, cică au reușit să ne amețească! Dacă dă ordin la ANI și-i face lu' ăsta trei dosare în două luni, cum dracu' să nu te gândești la...?"
Cătălin Voicu: "Și finalitatea care e? A dat la ANI pentru că l-a ANI l-a prins pe ăla, că mai are doi, trei oameni, la ANI au fost numiți politici..."
Alexandru Mazăre: "Da.."
Cătălin Voicu: "Și ANI e o instituție fără nicio forță juridică, e un căcat. Tot la Parchet ți le trimite. Și acolo le omorâm, lasă-le dracu!"


http://sorinamatei.blogspot.ro/2013/12/planul-gruparilor-infractionale-din-usl.html

Comments

Popular posts from this blog

"Poze Soc" din Lost - Gafa la Antena 1

Bestoftheweb.ro 02/25/2012 (a.m.)

Babuinii conduc Romania - astazi babuinul Relu Fenechiu